Galna linser

Färgade linser idag behöver dock inte betyda att man enbart ändrar ögonfärg. Det finns även linser som ger dig ett annat uttryck, dessa kallas ofta för Crazy lenses. Det är kontaktlinser som inte bara förändrar din ögonfärg utan även vem du är. Här har man nämligen tänkt på linserna som ett komplement till olika maskeradkostymer. Det finns linser med dollartecken, linser som ser ut som kattögon eller reptilögon. Det finns linser som är helt svarta och helt vita, linser som är färgade som kalejdoskop, peacemärken, ja listan är oändlig.

Detta gör att du kan få just din maskeraddräkt att bli något alldeles extra. Du kommer verkligen att se ut som det du klär ut dig till med hjälp av linserna. Precis som med alla andra linser så är dessa alltid billigast online men det finns även ett visst utbud hos olika optiker.

Letar du online så finns det två riktigt stora och populära märken som är av bra kvalitet – Crazy lenses och Wild eyes. Det är dessa två som kan erbjuda sina kunder det absolut största utbudet på marknaden och du kan garanterat hitta precis det du vill ha. Dessutom kan du få en del av dem med styrka idag. Även om det endast gäller mindre synfel så är det ändå något som revolutionerat denna marknad. Har du inget synfel så kan det dock vara bra att alltid tänka på att fylla i 0 på Power när du beställer. Så varför inte prova på att vara zombie eller demon för en dag?