Utan styrka

För dig utan synfel finns det inga som helst gränser för hur du kan förändra dina ögon, varje dag om du så vill! Online hittar du ett gigantiskt utbud av olika färgade linser, både dem som endast är till för att förstärka din egen ögonfärg (transparenta) och dem som förändrar din ögonfärg helt eller delvis.

Tekniken har gått så långt idag att det går att byta ögonfärg helt, när man vill utan några problem. Dessutom är det inte speciellt dyrt, du hittar massor av snygga färgade linser online med bra kvalitet. Dem finns både som månadslinser och endagslinser, månadslinser kan du ha i upp till 30 dagar efter att du öppnat förpackningen. Endagslinser kan du använda i en dag och sedan är det dags att slänga dem. Tänk att kunna matcha sin outfit med ögonfärgen! Det är riktigt roligt och väldigt effektfullt. Du kan även få klarare och ögon som ser större ut med hjälp av färgade linser. Eller om du vill ha en diskret förändring som ser extremt naturlig ut så finns det färgade linser för dig med.

Något som du bör tänka på är att beroende på vilken grundfärg dina ögon har är det inte säkert att det kommer se ut likadant på dig som på hemsidan du beställer från. Där finns ofta bra exempelbilder men det är som sagt inte säkert att dina ögon kommer att förändras just så.